Image module

POMEMBNE SO NAM VREDNOTE

DOM KODA združuje ekipe pri delu in razmišljanju

Skupno znanje, tehnologija in moč ekipe strokovnjakov omogoča, da sprejmemo najboljše odločitve za vaš projekt. Vseh faz projekta se lotimo z izjemno skrbnostjo in pozornostjo, usmerjeni k cilju, da pravočasno in v dogovorjenem proračunu opravimo naše delo. Naročniki cenijo našo integriteto, prizadevnost, strokovnost in predvsem kakovost opravljenega dela.

Dom koda

DVE DRUŽINSKI PODJETJI – TRADICIJA IN IZKUŠNJE

KOKOL in KOKOL d.o.o. ter DABO MONT d.o.o.

Vsak projekt je edinstven, zato se ga lotevamo s pristnim osebnim pristopom. Projektov se lotevamo s sodobnimi in inovativnimi metodami, vedno pa ostajamo zvesti našemu načelu, da je stranka vedno na prvem mestu. Ponujamo kvalitetno gradnjo z vrhunskimi materiali in strokovno izvedbo, kjer smo vedno osredotočeni na malenkosti in prikrite detajle.

EKIPA STROKOVNJAKOV

Z vami od začetka do konca

Naše največje sredstvo je ekipa izkušenih strokovnjakov, s katerimi se strastno lotimo vsakega projekta. S pomočjo arhitektov, inženirjev in gradbenikov bomo osmislili vaše ideje ali oživeli vaš že izdelan projekt. Pomagamo vam tudi pri adaptacijah posameznih prostorov ali ko se soočate z zapleteno obnovo stavbe. Ker se premišljeno lotimo vsakega podviga, so naše rešitve ugodne in kakovostne.

TUKAJ SMO ZA VAS
Veselimo se
vašega obiska.

Pošljite nam povpraševanje ali pa nas za več informacij kontaktirajte s pomočjo obrazca.