Image module

Najsodobnejši načini

OGREVANJA

Image module

Najsodobnejši načini

HLAJENJA

Image module

Sodobne energetske

REŠITVE

Image module

SVETOVANJA

Image module

Ureditev

DOKUMENTACIJE / PROJEKTIRANJE

Image module

Z vami od ZAČETKA

DO KONCA

Image module

DABO-SKUPINA

Gradbeni partner za uresničitev ciljev naših naročnikov

Smo skupina profesionalcev s specifičnim znanjem, povezanih v simbiozi družinskih podjetij s tradicijo. Skupno znanje nam omogoča, da smo zanesljiv partner, ki pravočasno in v dogovorjenem proračunu zagotovi izvedbo vašega projekta. K vsakemu projektu pristopamo z izjemno natančnostjo in strastjo do odlične izvedbe.

Image module
Image module

Udobje, oblika
in funkcionalnost

Svetujemo, načrtujemo in realiziramo vaše projekte. Specializirani smo za instalacijo sodobnih energetskih rešitev stanovanjskih in poslovnih objektov.

VEČ O DABO-MONT
Image module

Talne rešitve
za vaš dom

Izboljšamo kakovost življenja saj z brezčasno estetiko talnih oblog vrhunskih blagovnih znamk uredimo notranjost vaših prostorov.

VEČ O DABO-POD
Image module

Uresničitev vseh
vaših projektov

Večeletne izkušnje in znanje na področju gradbeništva nam omogočajo, da z lastno gradbeno mehanizacijo pomagamo uresničiti vaše projekte.

VEČ O DOM-KODA
Image module

DABO-MONT

Podjetje s tradicijo, znanjem in izkušnjami

DABO-MONT d.o.o. smo družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo, s področja svetovanja, investicijskega in projektnega načrtovanja ter profesionalne izvedbe industrijskih kakor stanovanjskih projektov. Ponujamo storitve na ključ za novogradnje ali adaptacije starejših objektov, kjer nudimo tudi analize, izdajo energetskih izkaznic, pridobivanje nepovratnih sredstev ter kvalitetno izvedbo projekta.

ZANESLJIV PARTNER

Za kakovostno izvedbo naših projektov smo prejeli številna odličja kakovosti

Image module
Image module

Pri izvedbi naših projektov se osredotočamo na skrbno izbiro uporabljenih materialov ter strogim nadzorom pri izvedbenih delih. Prav zaradi predanosti našim projektom in posvečanju pozornosti detajlom, smo prejeli več odličij za naše strokovno opravljeno delo.

Image module

Vaše želje skušamo uskladiti s konstrukcijskimi zahtevami zgradbe. Le zato vedno izhajamo iz ideje in podrobnega načrtovanja, ki se na koncu prelevi v vaše udobje.

PODROBNO NAČRTOVANJE

Le skrbno pripravljen načrt omogoča racionalno izvedbo projekta

Image module

PRAVA EKIPA ZA VAŠ PROJEKT

Ker za uspešno dokončanje projekta štejejo le kompetence

Skrbno izberemo ekipo izmed naših zaposlenih, ki jih umestimo v vaš projekt. Vedno poiščemo le tiste, ki začutijo vašo zgodbo in se bodo predali vašim željam. Predvsem poskrbimo, da so to ljudje, ki vam bodo strokovno svetovali, razmišljajo inovativno, predvsem pa so sposobni reševati karkšnekoli zaplete.

Image module

SISTEMATIČNO

DELO

Image module

VISOKI

STANDARDI KAKOVOSTI

Image module

DOLGOROČNO

ZANESLJIVE REŠITVE

TUKAJ SMO ZA VAS
Veselimo se
vašega obiska.

Pošljite nam povpraševanje ali pa nas za več informacij kontaktirajte s pomočjo obrazca.