Image module

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Poslovne in industrijske rešitve za racionalno porabo energije

Znižanje stroškov za porabljeno energijo pomeni dodatna sredstva za razvoj in druge procese podjetja.

Energetska učinkovitost in bivalno udobje v poslovnih in industrijskih objektih zahtevajo, da se celoten postopek od projekta do izvedbe ustrezno strokovno uskladi in izvede. Vgradnja učinkovitega ogrevalnega sistema omogoči, da se lahko prihranke z znižanjem stroškov porabljene energije nameni razvoju in drugim pomembnim procesom.

HLAJENJE BETONSKEGA JEDRA

Optimalna temperatura za zdravo okolje

Sistem za hlajenje uporablja betonsko termično maso preko vgrajenih zalitih cevi. V ceveh kroži voda za ogrevanje oziroma hlajenje betonske konstrukcije. Vstavljene cevi aktivirajo betonsko jedro mase zgradbe za shranjevanje in oddajo toplotnih obremenitev. Stropi, tla ali stene na ta način pripomorejo k hlajenju oziroma ogrevanju zgradbe.

Image module

PREZRAČEVANJE

Čist zrak za večjo produktivnost

Optimalni nivo vlage, zadostna temperatura in svež, neosnažen zrak sta pomembna dejavnika, ki vplivata na storilnost in počutje. Nudenje zdravega okolja našim zaposlenim ali gostom naših prostorov je neprecenljivega pomena. Poskrbimo za prezračevanje večjih poslovnih prostorov, industrijskih obratov, športnih objektov in vseh prostorov kjer se nahajamo v prostem času.

Image module

RAZVOD ZRAKA

Premišljeni elementi za dovod zraka

V novogradnjah kakor obstoječih zgradbah lahko stene ali skelet uporabimo za razvod komprimiranega zraka. Preko instalacij oziroma prezračevalnih cevi vgrajenih v steno omogočimo pretok svežega zraka do končnih uporabnikov.

RAZVOD PLINA

Toplota v vsakem kotičku prostora

Za razvod plina je potrebno strokovno osebje, saj varjenje jeklenih oziroma bakrenih cevi zaupamo le pooblaščenim varilcem. Razvod plina lahko poteka v prezračevanem jašku, oziroma v podometni ali nadometni izvedbi.

STROPNO HLAJENJE PISARN

Optimalna temperatura za prijetno delo

Stropno hlajenje oziroma ogrevanje pisarn je energijsko zelo učinkovit način in prostore oskrbuje s toploto enakomerno. Sistemi se vgradijo direktno na strop ali na sisteme s spuščenim stropom in ne povzročajo pihanja zraka ali dvigovanja prahu.

VEČJE TOPLOTNE ČRPALKE

Udobje v industrijskih objektih

Toplotna črpalka poskrbi za nizke obratovalne stroške in uporabi za delovanje energijo iz izbranega toplotnega izvora. Industrijske toplotne črpalke so primerne za večstanovanjske objekte, poslovne prostore, trgovine, hotele in druge večje objekte. Investicija se povrne hitro, kar prispeva k ekonomičnosti in čistejšemu okolju.

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!