MODUL KLIMADECKE

Stropno hlajenje za večji nadzor nad temperaturo

Napreden modularni sistem lahko integriramo v obstoječe stropove zaradi zasnove suhe obloge. Elementi izprani s hladno vodo, preoblikujejo površino stropa v homogeno hladilno enoto, ki odvaja odvečno toploto iz prostora. Rezultat hlajenja je diskreten, tih in higieničen. Je vse, kar potrebujete za vaše dobro počutje.

Bel modul klimadecke

MODULARNA TEHNOLOGIJA

Udobje, ki ga občutite takoj!

Posebna zasnova zagotavlja enakomerno porazdelitev energije znotraj modulov. Omogoča, da se odvečna toplota v prostoru razprši v zelo kratkem času in tako vzpostavi želeno raven udobja.

Stopr sestavljen iz modulov klimadecke

HOMOGENE POVRŠINE

Maksimalna zmogljivost!

Neločljivo povezani elementi modula zagotavljajo popoln stik z oblogo. Zagotavljajo najboljši prenos toplote, temperaturni profil v prostoru pa ostaja enak.

Stropni modul za hlajenje ali ogrevanje

POSEBNE FUNKCIJE

Obloge s poudarki!

Veliko različnih vrst opažev zagotovi posebne toplotne funkcije v prostoru, kakor tudi pestrost pri oblikovanju. Ne glede na to, ali gre za klasične akustične stropove v pisarnah, udobne lesene stropove v hotelih ali odprte strope v industrijskih okoljih, omogočajo individualno rešitev.

HIGIENSKI SISTEMI

Higiensko in zdravo!

Brez modulov, pretresov prahu in hrupa, stropni sistem Modul Klimadecke predstavlja idealno rešitev za vse vrste zdravstvenih objektov. Navsezadnje je higiena na teh področjih izjemno pomembna.

KASETNI STROPOVI

Obstaja tudi rešitev za mrežne stropove!

Sistem Modul Klimadecke 60/60 je bil razvit za standardne kasetne stropove. Dimenzije mreže 60 ali 62,5 cm so primerne predvsem v komercialnem sektorju. Prilagodljive povezave omogočajo dostop do kablov in lajšajo nadaljnje delo.

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!