Image module

CELOSTNE REŠITVE ZA VAŠ OBJEKT

Sistemske rešitve za udobje in majhno porabo energije

Zunaj mraz, znotraj prijetno toplo ali zunaj vročina, znotraj pa prijetno hladno. To je preprosta formula za načrtovanje hiše prihodnosti. Pri sodobni gradnji z velikimi steklenimi površinami se v poletnih mesecih pojavlja vedno večja potreba po hlajenju prostorov. Po zaslugi velikih sevalnih površin lahko zagotavljamo tako blago in prijetno ogrevanje kakor tudi hlajenje.

Harreither vam že danes omogoča, da si zagotovite udobje brez primerjave. Posebnost sistema ogrevanja Harreither je v tem, da ga lahko kasneje kadarkoli nadgradite s sistemom hlajenja.

Da-bo mont

SISTEMSKE REŠITVE

Učinkovite sistemske rešitve za vse vrste objektov

Za dolgoročno varno in zanesljivo naložbo morajo biti vsi sestavni deli sistema usklajeni. Zagotovite si celostno rešitev za ogrevanje in hlajenje vašega objekta.

Glavne lastnosti naših sistemskih rešitev:

  • Zanesljivost: zaupajte preizkušenim sistemom
  • Majhna poraba energije: prihranite energijo in denar med obratovanjem
  • Udobje: ustvarite boljše, bolj zdravo notranje okolje
Image module

SEVALNA TOPLOTA

Za zagotavljanje največjega udobja

Dolgovalovno sevanje toplote, ki prodira v človeško telo in ga greje od znotraj, pozitivno vpliva na naše zdravje in počutje. Okolica in zrak ostaneta razmeroma hladna, kar je optimalen pogoj za ozračje v katerem se dobro počutimo.

Velike ogrevalne površine omogočajo dolgoročno fleksibilnost

Samo z velikopovršinskimi sistemi ogrevanja lahko dosežemo najnižje možne temperature predtoka, ki pri skrbnem načrtovanju bivalnih prostorov in pod ustreznimi pogoji lahko znašajo 25 °C do 35 °C. V tem nizkem temperaturnem območju, ki bo v bodoče narekovalo razvoj vseh virov energije, že danes obratujejo najbolj gospodarne in okolju prijazne naprave za proizvajanje toplote.

Kakovost pomeni tudi gospodarnost

Vse strojne inštalacije, ki jih v hiši vgradimo za prenos toplote in pretok vode, so tesno povezane z gradbeno substanco in morajo zanesljivo delovati vso “življenjsko dobo” hiše. Menjava elementov v kotlovnici je razmeroma preprosta, menjava sistema za prenos toplote pa je povezana z bistveno višjimi stroški in nezaželenimi gradbenimi posegi na zaključenem objektu. Prav zaradi tega je treba največjo pozornost nameniti strokovni izvedbi in kakovosti vgrajenih materialov, ki zagotavljajo gospodarnost vaše investicije.

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!