Image module

VAŠA OAZA MIRU

Strokovna adaptacija ali vgradnja vaše kopalnice

Kopalnica predstavlja prostor za osebni umik, tišino in sprostitev, kjer dizajn in udobje predstavljata ključna elementa za udobje. Sodobna sanitarna tehnologija je skrita pod ometom v steni, kar omogoča oaze osebnega dobrega počutja.

9 korakov do vaše sanjske kopalnice

 • Naš strokoven ogled
 • Izdelava izrisa nove kopalnice in svetovanje pri izbiri opreme na osnovi vaših želja in naših nasvetov
 • Demontaža obstoječe instalacije, keramike in opreme
 • Izvedba novih razvodov tople, hladne vode, kanalizacije in predelava elektroinstalacij
 • Gradbena dela kot so: (izravnava tal in sten, obzidava vgradnih elementov..)
 • Polaganje keramičnih ploščic
 • Pleskanje
 • Montaža sanitarne in elektro opreme
 • Predaja nove kopalnice

SANITARNA KERAMIKA

lepota in funkcionalnost

Serije kopalnic, koncepti stranišč za goste in samostojni elementi blagovne znamke Kolo so popolnoma prilagojeni ljudem, ki jih uporabljajo. Poleg tega se odlično skladajo z ostalimi izdelki podjetja Geberit. Usklajena ponudba izdelkov izpolnjuje vse zahteve – v zasebnem, javnem in gospodarskem sektorju.

Image module

GEBERIT ACANTO

individualni detajli

Kopalniška serija Geberit Acanto povezuje jasno zasnovo z organskimi oblikami in domiselnimi rešitvami, ki izpolnjujejo najrazličnejše zahteve in želje glede opremljanja. Individualna, kot naša predstava o življenju – tako vsestransko modularna je serija Geberit Acanto.

Image module

GEBERIT CITTERIO

ekskluzivna eleganca

Serija Geberit Citterio združuje nevsakdanje oblike in posebne materiale v edinstvene oblikovalske poteze. V tej seriji najvišjega razreda se odraža enkraten oblikovalski slog znamenitega italijanskega arhitekta in oblikovalca Antonia Citteria. Izrazita izvirnost se povezuje z brezčasno eleganco in odličnostjo.

Image module

GEBERIT ICON

preprost videz

Ravnih, čistih linij, a vseeno tako fleksibilna – to je serija za celotno kopalnico Geberit iCon. Širok program keramičnih elementov in kopalniškega pohištva v sodobnem oblikovnem jeziku nudi največjo svobodo oblikovanja in prepriča z osupljivo prilagodljivostjo. Za prav tako raznovrstne ljudi.

Image module

GEBERIT MYDAY

sproščujoča estetika

Oblikovna serija Geberit myDay prepriča z mehko, organsko in tudi zelo zgovorno obliko. To pomeni naravno estetiko dobrega počutja, ki vas vabi, da ostanete in uživate. Serija Geberit myDay ni osredotočena samo na videz, pač pa je tudi funkcionalna.

Image module

GEBERIT SELNOVA

brezčasna klasika

Elementi serije Geberit Selnova se zaradi svojih klasičnih oblik lahko vgradijo v vsako kopalnico. V Geberitu smo izbrali enostaven in diskreten dizajn, v ospredje pa postavili funkcionalnost. Geberit Selnova se odlikuje z izredno ugodnim razmerjem med ceno in kvaliteto, slednja pa je tako ali tako že sinonim za Geberit.

Image module

GEBERIT SMYLE

maksimalna funkcionalnost

Serija kopalnic Geberit Smyle s sodobno oblikovalsko zasnovo in prefinjeno začrtanimi linijami ustvarja prijeten kopalniški ambient. V družinske kopalnice in kopalnice za goste vnaša harmonijo in lahkotnost. Serija Geberit Smyle v vsakem tlorisu zagotavlja kopalniško udobje z jasno izraženim smislom za red in učinkovito rabo prostora.

Image module

GEBERIT XENO2

harmonična povezava

Oblikovalska serija Geberit Xeno2 predstavlja arhitektonski oblikovalski minimalizem. Jasne geometrijske linije zunaj in mehka naravna oblika znotraj. Ta kombinacija daje presenetljive rezultate, ki jih z veseljem gledamo in uporabljamo. Geberit Xeno2 nudi popolnoma usklajen nabor premišljenih elementov z istim oblikovalskim jezikom.

Image module

BREZNIVOJSKI PRŠNI PROSTORI

užitek med prhanjem

Breznivojski pršni prostori so priljubljeni, saj so diskretni in omogočajo neprekinjeno obliko prostora ter neoviran vstop v območje prhanja. Atraktivna oblika, preprosto čiščenje in hidravlično optimiziran način odtekanja vode so lastnosti, ki odlikujejo vse rešitve podjetja Geberit za odvajanje vode iz breznivojskih pršnih prostorov.

Image module

GEBERIT CLEANLINE

pršna kanaleta

Pršne kanalete Geberit iz serije CleanLine niso samo elegantne, temveč jih lahko tudi enostavno očistite. V nasprotju z običajnimi kanaletami se umazanija imajo odprto vtočno površino, ki preprečuje nabiranje umazanije in bakterij.

Image module

Preprosto čisto

 • odprta vtočna odprtina: brez skritega nabiranja umazanije
 • priročen pokrov: preprosto in pripravno odpiranje
 • praktično sito: odstranite – splaknite – čisto
 • optimalna dolžina: možnost skrajšanja pršne kanalete na želeno dolžino med vgradnjo
 • enostavna vgradnja: celovita vgradna garnitura, ki strokovnjaku olajša vgradnjo in zatesnitev
 • na voljo različica Geberit CleanLine20 ali različica CleanLine60
 • iz ščetkanega nerjavnega jekla s poliranimi ali temnimi odtočnimi stranicami
Image module

STENSKI

pršni odtok

Stenski pršni odtok Geberit dodatno izboljša skladnost kopalnice, saj ohrani brezhiben videz talnih ploščic. Poleg tega ne boste nikoli več stopili nanj.

Image module

TALNI

pršni odtok

Zelo majhen talni pršni odtok Geberit meri zgolj 80 x 80 mm in je tako kompaktnejši od mnogih talnih odtokov. Kljub svoji majhnosti je atraktivnega videza in zagotavlja dobro odtekanje.

Image module

GEBERIT SETAPLANO

talna pršna plošča

Nova talna pršna plošča Geberit Setaplano je izdelana iz zelo kakovostnega mineralnega materiala, katerega prednosti začutite že ob prvem dotiku. V nasprotju s kovino, steklom ali keramiko je prijetno topel in svilnat na otip ter omogoča zelo enostavno čiščenje talne pršne plošče Geberit Setaplano.

Image module
Image module
Image module

TOUCH IT

love it

 • primerna za vsako okolje: svilnato mehak videz, bela površina
 • neprepusten material s protizdrsnimi lastnostmi
 • stranski odtok za največ prostega prostora brez nabiranja vode
 • brez robov, ki bi povzročali nabiranje umazanije pri odtoku
 • praktično sito, enostavno za čiščenje
 • enostavna in varna namestitev s strani strokovnjaka zaradi predhodno sestavljenih komponent
 • na voljo različne velikosti

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!