Image module
Image module

GEBERIT DUOFIX

Vodovod in kanalizacija, suhomontažna gradnja

Geberit Duofix nudi širok nabor univerzalnih in samonosnih montažnih elementov, primernih za vso sanitarno opremo pri suhomontažnih gradnjah. Elementi so primerni za predelne stene, notranje stene in montažne stene lahke konstrukcije ter predstene delne višine in višine prostora. Uporabljajo se v novogradnjah in pri posodobitvah.

MONTAŽNI ELEMENTI

Geberit Duofix za ustrezen priključek

Montažni elementi Geberit Duofix so z več kot 200 različicami primerni za skoraj vse možne načine uporabe. Vgradnja stranišč, pisoarjev, umivalnikov, armatur in stenskih odtokov je tako enostavnejša.

Image module
Image module

GEBERIT KOMBIFIX

Strokovnjak za masivne gradnje

Montažni elementi Geberit Kombifix so rešitev za masivne gradnje. Oblikovani so za uporabo pred zidanimi ali betonskimi stenami.

ZANESLJIVO DELOVANJE

Hitra in celovita montaža

Montažni elementi Geberit Kombifix zagotavljajo trajno zanesljivo delovanje. Montažni element Geberit Kombifix za stenske straniščne školjke je že tovarniško opremljen z vsemi dodatki, vključno z zvočno izolacijskim setom, odtočnim priključnim kolenom in pritrdilnim materialom za hitro, preprosto in celovito montažo na mestu vgradnje. Vsi elementi Geberit Kombifix za stranišča so primerni za straniščne školjke s prho Geberit AquaClean.

Image module

PODOMETNI SPLAKOVALNIKI

Klasika sodobne kopalniške opreme

Podometni splakovalniki Geberit so klasika sodobne kopalniške opreme. V več kot 50 letih je bilo po vsem svetu vgrajenih na milijone podometnih splakovalnikov Geberit. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Pred dostavo preverimo tesnjenje vsakega splakovalnika. 25 let razpoložljivosti nadomestnih delov zagotavlja dolgotrajno varnost. S podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm je mogoče splakovalno količino omejiti na 4,5 litrov. Splakovalnik je tako zgled pri porabi vode in pri ocenjevanju za pridobitev oznake WELL vedno dobi najboljše ocene.

Image module
Image module

GEBERIT AQUACLEAN

Pripravljeni za prihodnost kopalnic

Montažni elementi Geberit za stranišča imajo prazno cev, ki je predvidena za priključek vode za naprave Geberit AquaClean. S pomočjo te cevi lahko vaš vodovodni inštalater kadarkoli naknadno montira straniščno školjko Geberit AquaClean, ki vas umije z vodo. Nekateri montažni elementi Geberit za stranišča so dodatno opremljeni z enoto za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh, ki neprijetne vonjave absorbira in odstrani neposredno v straniščni keramiki.

PESTRA PALETA ELEMENTOV

Opremljen za vsako situacijo

Široke izbire nimate samo pri aktivirnih tipkah Geberit, temveč tudi pri zanesljivih montažnih elementih Geberit za vgradnjo v steno ki so na voljo za tri različne vgradne višine in aktiviranje splakovanja od spredaj, pri nižjih vgradnih višinah pa tudi od zgoraj. Da je zagotovljena skladnost, imajo aktivirne tipke Geberit enaka imena kot ustrezni podometni splakovalniki.

Image module

GEBERIT SIGMA

Podometni splakovalnik

 • vgradna višina 112 cm
 • z aktiviranjem spredaj
 • na voljo izvedba brez ovir ali višinsko nastavljiva izvedba
 • na voljo vsi kotni elementi
 • odzračevanje neprijetnih vonjav (notranje/zunanje odzračevanje)
 • primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit
Image module

GEBERIT OMEGA

Podometni splakovalnik

 • popolna prilagodljivost zaradi različnih vgradnih višin, 98 cm in 82 cm
 • z aktiviranjem spredaj
 • dodatno aktiviranje od zgoraj
 • še posebej majhne aktivirne tipke
 • primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit
Image module

NADOMETNI SPLAKOVALNIKI

Za gospodarno sanacijo

Zaradi zadržane oblike, različnih možnosti vgradnje in tehnike, ki se nenehno razvija, so nadometni splakovalniki Geberit klasika v sanitarni vgradnji. Splakovalnike, ki jih je po svetu v uporabi že več kot 20 milijonov, odlikuje dovršena tehnika, ki se nenehno izboljšuje in posodablja.

SISTEM PISOARJEV

Popolna prilagodljivost – usklajena oblika

V sistemu pisoarjev Geberit se vse komponente, na primer keramika, sifoni ali krmilniki, med seboj popolnoma ujemajo, zato dobite vse prednosti na en mah. Široka ponudba izdelkov zelo poenostavi projektiranje, vgradnjo in servisiranje pisoarjev.

 • prilagodljive možnosti uporabe
 • zanesljiv tudi pri pogosti uporabi
 • zasnovan za najmanjše splakovalne količine
 • enostavno servisiranje – dostop do vseh funkcijskih elementov brez odstranjevanja keramike
Image module
Image module
Image module

Podometna krmilna enota

 • brez dotika z infrardečo tehnologijo
 • ročno pnevmatsko
 • velika izbira različnih pokrivnih plošč
 • usklajena oblika z aktivirnimi tipkami za splakovanje straniščnih školjk

Sifoni za pisoarje

 • visoka zmogljivost odtekanja
 • manj neprijetnega vonja
 • možnost spremembe delovanja s splakovanjem na brezvodno delovanje zahvaljujoč standardnim vmesnikom
 • enostavno servisiranje – preprost dostop do sistema za odvajanje vode brez odstranjevanja keramike
Image module
Image module

Sesalni sifon Geberit za običajne splakovalne količine

Image module

Hibridni sifon Geberit za brezvodno delovanje in delovanje s splakovanjem.

Image module

Odtočni nastavek Geberit za hibridni sifon za pisoarje drugih proizvajalcev

VKLJUČENA PRIHODNOST

Za jutrišnje zahteve po udobju

Kjer danes vgradite konvencionalno straniščno školjko z varčnim dvokoličinskim splakovanjem, boste morda že čez nekaj let na željo lastnika morali vgraditi straniščno školjko s prho ali sistem za odsesavanje neprijetnih vonjav. V idealnem primeru bodo vsi priključki že pripravljeni, dragi dodatni gradbeni posegi pa ne bodo potrebni.

Image module
Image module

GEBERIT AQUACLEAN

Straniščna školjka s prho

Podjetje Geberit je montažne elemente za stenske straniščne školjke prilagodil bodočim zahtevam trga. Naj bo Geberit Duofix, Geberit GIS ali Geberit Kombifix, vsi elementi imajo sedaj standardno vgrajene skrite priključke za vodo za straniščno školjko s prho Geberit AquaClean. Prav tako imajo predpripravo za priključitev na električno omrežje. Tako je vsaka podometna inštalacija optimalno pripravljena na kasnejšo priključitev stranišče školjke s prho Geberit AquaClean.

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!