HITHERM®

Stensko ogrevanje za uresničitev sanje o prijetnem vzdušju

Edinstven ogrevalni in hladilni sistem integriran v steno, zagotavlja natančno udobje in impresivno dinamično funkcionalnost. Ne glede na vreme si lahko v izbranem prostoru ustvarite različna podnebno nadzorovana območja.

Image module

SODOBNA TEHNOLOGIJA

Hitra razpoložljivost!

Hitherm® s svojimi vzporednimi registri proizvede rahlo sevalno toploto ali mehko, tiho hlajenje zelo kratek čas. Popolno vzdušje s pritiskom na gumb.

Image module

PRILAGODLJIVE REŠITVE

Individualno nastavljeno podnebje!

Spremenite stene v prostoru v toplotno občutljive površine. Prilagodite posamična območja z večjimi zahtevami glede na željeno udobje. Postanite lastni snovalci podnebja.

ODLIČNA TEHNOLOGIJA

“… popolna klima za starejše stavbe!”

Izvedba za suho oblogo je idealna izbira za naknadno vgradnjo. Obstoječe stene in ostrešje med posodobitvijo spremenimo v homogene površine za zdravo ogrevanje in hlajenje.

Image module

SODOBNO BIVANJE

Preizkušena tehnologija!

Hitherm® Compact tehnologija je posebej izpopolnjena za projekte posodobitev. Register je vgrajen v kompozitno strukturo, ki obsega izolacijo, toplotno in hladno prevodno maso, pa tudi suho oblogo.

Image module

V PAR KORAKIH

Za boljšo kakovost življenja!

Montažni elementi so pritrjeni na obstoječo steno med položenimi letvami in medsebojno povezani. Ostala območja so zaprta s suhimi oblogami, kar ustvarja enakomerno površino. Blaga sevalna toplota in mehko, tiho hlajenje zagotavljata boljšo kakovost življenja v vseh letnih časih.

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!