Image module

EUROVAL®, PATENTIRAN OVALNI SISTEM

Talno ogrevanje z novim sistemom za udobje

Inovativni ovalni sistem je edinstven po svoji obliki in funkcionalnosti. Euroval®, ki je akreditiran z evropskim patentom v povezavi z estrihom zagotavlja homogeno talno ogrevanje in popolno udobje doma ter maksimalno učinkovitost.

EDINSTVEN IZUM

Dve prednosti v eni cevi!

  • Majhen premer [1]: Za zelo ozke radije upogibanja in za polaganje v tesnih intervalih.
    Odlično udobje doma.
  • Velik premer [1]: Za izjemno nizke vstopne temperature, izjemno vodljivost in hitro dinamiko.
    Odlična gospodarska učinkovitost.
Image module
Image module

ODLIČNA RAZPOREDITEV TOPLOTE

Ovalna geometrija daje tlom tudi toploto!

Glede na učinkovitost optimirana debelina stene cevi in naravni učinek stiskanja zmanjšata vrhove temperature in omogočata široko distribucijo toplote. Toplota tal je enakomerna in homogena.

OPTIMIZACIJA TOPLOTE

Tehnika namestitve za večje udobje!

Varnostna cev Euroval® je nameščena v meandrični obliki proti središču prostora. Zagotavlja, da se toplota prenaša na zunanje stene, kjer je najbolj potrebna. Oblikovanje notranjih klimatskih naprav po meri se lahko ustvari z uporabo različnih razmikov.

Image module

MODUL KLIMABODEN

“… udobna tla v vseh situacijah!”

Modul Klimaboden meri le 20 mm v globino. S svojo lahkotno zasnovo je primeren za suhe obloge in je idealna rešitev za posodobitev prostorov. Primeren je za posodobitev sten ali stropov, saj sistem ustvari homogene ter komfortne prostore z zelo nizkimi vhodnimi temperaturami. Odličje, katero čuti tako zgradba kot ljudje v njej.

Image module

MODULARNA TEHNOLOGIJA

Udobje, ki ga občutite takoj!

Posebna zasnova zagotavlja enakomerno porazdelitev energije znotraj modulov. Omogoča toploto, ki v zelo kratkem času vstopi v prostor in vzpostavi želeno stopnjo udobja.

Image module

NAJNIŽJA SISTEMSKA VIŠINA

Poenostavite vsak vaš projekt posodobitve!

S sistemsko višino samo 20 mm nadstropni modul klimatske naprave impresionira predvsem pri projektih modernizacije. Pri postavitvi na obstoječih tleh s tehniko suhe obloge omogoča, da imajo vaši prostori talno ogrevanje.

Image module

JUMBOVAL® – INDUSTRIJSKO OGREVANJE TAL

„… Inovativna ovalna, visoko zmogljiva cev za posebne zahteve!“

Pri razvoju Jumboval® je oddelek za raziskave in razvoj uporabil preizkušeno tehnologijo ovalnih cevi in še bolj izboljšal njeno zmogljivost. Z velikim obsegom in pretočnim uporom, ki je nižji od standardnih cevi je Jumboval® idealen za zahtevne situacije z visokimi zahtevami glede učinkovitosti.

Image module

JUMBOVAL®

Naložba za prihajajoče generacije!

Polipropilen je reciklažni in okolju prijazen material, ki se uporablja v celotni Jumboval® seriji. Zagotavlja najvarnejšo obliko povezave – varjenje. Material je odporen na kisik, korozijo ter preizkušen po veljavnih standardih in nadziran s kakovostjo. Traja življenjsko dobo stavbe.

EKONOMIČNOST

Idealno za obnovljivo energijo!

Zahvaljujoč zelo nizkim vstopnim temperaturam se lahko za ogrevanje uporabi tudi sončna energija. Jumboval® omogoča, da toplotna črpalka deluje ekonomično in odpravlja odvisnost od fosilnih goriv. Omogoča zmanjšanje energije in stroškov iz leta v leto.

Image module

ENAKOMERNA UPORABA

Aktiviranje betonskih jeder!

Natančna aktivacija jedra je inteligentna izbira zlasti za velike stavbe z enakomerno uporabo, kot so pisarne ali razstavni prostori. Zlasti v poletnih mesecih zagotavlja ustrezno hlajenje.

VEČJA VARNOST

Vhodi in dovozi brez ledu za večjo gospodarnost in zaščito okolja!

Ogrevanje zunanjih površin in njihovo ohranjanje brez ledu zagotavlja večjo varnost pri vsakodnevnem življenju. Naj gre za zasebni dovoz ali nakladalni prostor, Jumboval® ohranja površino brez ledu na okolju prijazen način. Izognemo se soli in prihranimo človeške vire.

ZIMSKO OGREVANJE

Omogoča, da ostajajo igralci na igrišču!

Tudi nogometna liga uporablja sodoben sistem ogrevanja z Jumboval®. V kombinaciji z Universum® se parcele nadzirajo še posebej pozimi, nato pa se na določenih območjih po potrebi segrejejo. Podzemlje tako ostane brez zmrzali.

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!