Viessmann plinski kotel Vitodens za visoke izkoristke

KONDENZACIJSKI PLINSKI KOTLI

Plin omogoča visoke izkoristke

Zemeljski plin se pridobiva iz podzemnih nahajališč in je najčistejše fosilno gorivo z najmanjšo emisijo CO2 pri izgorevanju. Je energijsko učinkovit nestrupen plin in je vsestransko uporaben. Ogrevanje s plinom je primerno za gospodinjstva in večstanovanjske objekte.

ZEMELJSKI PLIN

Darilo narave v vašem domu

V kombinaciji s kondenzacijskim plinskim kotlom dosegamo visoke izkoristke in s tem prihranek pri ogrevanju. Le prava izbira novega kotla v kompletu s primerno regulacijo in dimnovodom bo izpolnila pričakovanja po varčnejšem in ugodnejšem ogrevanju. Posodobite vaš ogrevalni sistem z vgradnjo kvalitetnega kondenzacijskega plinskega kotla.

Priporočamo Viessmann plinski kotel Vitodens 100-W ali Viessmann plinski kotel Vitodens 200-W, ki sta stenski plinski kondenzacijski kotel ter kompakten plinski stenski kondenzacijski kotel z integriranim hranilnikom sanitarne vode iz plemenitega jekla – Viessmann plinski kotel Vitodens 111-W. Na voljo so še kompakten kondenzacijski kotel z integriranim hranilnikom sanitarne vode iz plemenitega jekla Viessmann plinski kotel Vitodens 222-W in kompakten plinski kondenzacijski kotel z integriranim emajliranim hranilnikom Viessmann plinski kotel Vitodens 222-F.

Viessmann plinski kotel Vitodens 100

V sodelovanju z vami, bomo razvili vaš osebni koncept udobja!