NAJČISTEJŠA ENERGIJA

Elektrika poskrbi za vašo samooskrbo

Pretvorbo energije svetlobe v elektriko poznamo tudi pod besedo fotovoltaika. Pomeni pretvarjanje svetlobne energije sonca v električno energijo. Takšen način pridobivanja enegije ni le ekonomičen, je tudi naravi prijazen način ogrevanja stanovanj in družinskih hiš.

ČISTO, SODOBNO, UGODNO

Celostne rešitve za ogrevanje in hlajenje vaše hiše

Uporaba sončnih elektrarn v svetu naglo narašča. So najčistejši in najvarnejši način pridobivanja energije s pomočjo fotovoltaike. Zelena energija postaja v svetu standard in se uporablja tako v gospodinjstvih kot industriji. V sodelovanju s podjetjem ELEKTRO KUMER d.o.o., lahko za vas načrtujemo in izdelamo optimalno sončno elektrarno ter vam tako zagotovimo, da postanete energetsko neodvisni. Pokličite nas za nadaljnje svetovanje.

Čista, ekološka
energija.

 

Centralno ogrevanje s pomočjo elektrike.

Električne naprave za centralno ogrevanje omogočajo sodoben način ogrevanja stanovanj in družinskih hiš. Obratovanje naprav je popolnoma avtomatizirano in skorajda neslišno. Naprave so v celoti opremljene z vsemi delovnimi in varnostnimi elementi. Obratovanje naprav je popolnoma ekološko in ne potrebujejo dimnika.

Idealno za
prehodna obdobja

 

Napredna regulacija

Montiramo jih lahko tudi v najmanjše prostore, ker ni potrebe po zraku za izgorevanje. Zahvaljujoč stopenjski regulaciji moči lahko napravo omejimo na delno moč, kar je zelo koristno v prehodnih obdobjih. Za še večje udobje lahko napravo kombiniramo z zunanjim tipalom in sobnim termostatom.